Billån best i test

Ser du etter et billån som er best i test? Søk billån gjennom AS Financiering, og få et billån til et av markedets laveste renter. Vi tilbyr gunstige lån med sikkerhet i bilen.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Det beste billånet akkurat nå

Hos AS Financiering får du et billån som er tilpasset deg. Vi har flere ulike låneavtaler til bil slik at du kan velge det som passer deg best – enten du skal kjøpe ny eller brukt bil, caravan, motorsykkel eller båt. På den måten får du det beste billånet tilpasset akkurat deg.

Avhengig av bilen du drømmer om, får du valget mellom flere gunstige låneavtaler. Les mer om de forskjellige her:

Ordinært billån

Uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil kan du søke om et vanlig billån med pant i bilen hos AS Financiering. Vi dekker inntil 100% av kjøpesummen, og du får opptil 10 års nedbetalingstid.

Vet du ikke hvilken bil du skal kjøpe ennå, kan du bestille finansieringsbevis. Da kan du dokumentere for selgeren at finansieringen allerede er i orden, og ta deg god tid til å gå på visninger og teste ulike modeller.

Grønt billån – lån til elbil

Skal du kjøpe elbil eller hybrid kan du søke om vårt aller gunstigste billån, nemlig grønt billån. Dette er vår måte å bidra til miljøsaken på. Grønt billån betyr at du får lavere etableringskostnad, lavere terminkostnad og lav rente på billån.

Les også: Elbil test

Bruktbillån

Skal du kjøpe bruktbil? Da kan du søke lån med salgspant i bilen hos oss. Enten du skal kjøpe bil privat eller hos forhandler kan vi bistå med finansieringen. Skal du kjøpe brukt anbefaler vi at du skaffer deg lånebevis.

Lån til AmCar

Skal du endelig realisere drømmen om amerikansk bil? Vi tilbyr billån til AmCar med lav rente. Søk lån med salgspant i bilen som sikkerhet, uansett årsmodell og type.

Caravanlån

Er drømmen din å cruise av sted på landeveisferie med campingvogn eller caravan? Da kan du også søke finansiering hos oss. Vi tilbyr lån med salgspant i kjøretøyet og inntil 10 års nedbetalingstid.

Få billigste billån

Best i test på billån

AS Financiering gjør det litt enklere å kjøpe bil, uansett hvilken bil du drømmer om. Vi finansierer alle merker og årsmodeller med opptil 10 års nedbetalingstid, men anbefaler deg å tilpasse denne til alderen på kjøretøyet.

Jo mer du har i egenkapital, desto lavere effektiv rente får du. Vi har tre ulike prismodeller avhengig av hvor mye du har i egenkapital, og hvor mye du trenger å låne:

0-19,99 prosent
20-34,99 prosent
35 prosent

Færre bekymringer med forsikring

Visste du at AS Financiering tilbyr en rekke gode forsikringsordninger? Gjennom vår samarbeidspartner Frende Forsikring tilbyr vi gunstige forsikringer til både kjøretøy, eiendom, person og verdigjenstand.

Vi tilbyr også betalingsforsikring på lånet. Da er du sikret ved uforutsette hendelser som gjør det vanskelig for deg å betale – som for eksempel langvarig sykdom eller arbeidsledighet. Vi tar oss av de månedlige terminbeløpene, og du får én bekymring mindre.

Velg forsikring her

Billånskalkulator

Har du lyst til å kjøpe bil, men er usikker på om du har råd til å betale lånet? Da anbefaler vi vår billånskalkulator. Dette er et nyttig verktøy som beregner hva lånet kommer til å koste deg i terminbeløp, altså hva du må betale for å ha lånet hver måned.

Billånskalkulator

Slik bruker du kalkulatoren:

  • Velg din lånetype
  • Fyll inn bilens kostnad
  • Fyll inn egenkapital
  • Velg ønsket nedbetalingstid

Basert på informasjonen du fyller inn, gjør kalkulatoren en beregning av lånekostnadene. Du kan teste deg frem med ulike parametre for å se kostnadene endre seg, og på den måten finne et lån du kan leve med. En kortere nedbetalingstid gir deg et billigere lån totalt sett, men da må du tåle et høyere terminbeløp.

Kun et estimat

Bruk kalkulatoren så mange ganger du vil uten forpliktelser. Dersom du ønsker å gå videre til en lånesøknad, klikker du deg enkelt videre. Husk at kalkulatoren kun gir et estimert svar – for å finne ut av hva du får i rente, og hva lånet vil koste deg hver måned, må du sende inn en søknad.

Dette gjør du selvsagt helt uten forpliktelser hos AS Financiering.

AS Financiering er best i test på billån. Send inn en uforpliktende søknad i dag!

Søk billån